Petneházy Club Hotel, Budapest - megközelíthetőség

Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk Önnek - Foglaljon szobát online

Hotelnév Érkezés időpontja Éjszakák

TÉRKÉP - MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

GPS koordináták:

É: 47.54049 K: 18.93542

Autóval

Az M1 / E60 autópálya budaörsi lehajtójánál le kell térni az autópályáról a Budaörsi útra, majd nagyjából 2 km után le kell kanyarodni az Alkotás utcába, és a Krisztina körútig kell folytatni az utat Budapesten keresztül. A Krisztina körútról a Széll Kálmán térig kell haladni, majd balra tartani az irányt a Szilágyi Erzsébet fasoron egészen a Hűvösvölgyi útig. A Hűvösvölgyi útról (kb. 3 km után) balra kell kanyarodni a Nagykovácsi útra, ezután még 2,5 km a Feketefej utca, melynek végén található a Petneházy Club Hotel.

Vonattal

Budapest vonattal az ország bármely pontjáról könnyedén elérhető. A legtöbb nagyvárosból Inter City járatok közlekednek, melyekkel nemcsak gyors, hanem kényelmes is az utazás. A legtöbb járat végállomása a Déli Pályaudvar, ahonnan szállodánk a következőképpen közelíthető meg: a pályaudvarnál a 61-es villamosra kell felszállni és Hűvösvölgy végállomásig utazni, majd némi várakozás után a 63-as buszra kell átszállni. Az Adyligeti megállóból néhány perces séta csak a szálloda, ahol rögtön kényelembe helyezhetik magukat komfortos apartmanjaink egyikében.

Menetrendi tájékoztató: www.elvira.hu

Tömegközlekedés útvonaltervező Budapesten: utvonal.bkv.hu

Autóbusszal

Budapestre rendszeresen járnak menetrendszerinti buszjáratok, melyek végállomása a Népliget. Innen néhány átszállással könnyedén elérhető a festői szépségű Petneházy Club Hotel. Először a kék metróra (M3) kell felszállni, melyről a Deák-téren kell a piros metróra (M2) átszállni. Ezzel a Széll Kálmán térig kell utazni. Ott a 61-es jelzésű villamosra kell felszállni és Hűvösvölgy végállomásig kell utazni vele, ahol némi várakozás után itt át kell szállni a 63-as buszra. Az Adyligeti megállóból néhány perces séta csak a szálloda, ahol rögtön kényelembe helyezhetik magukat komfortos apartmanjaink egyikében.

Menetrendi tájékoztató: www.menetrendek.hu

Tömegközlekedés útvonaltervező Budapesten: utvonal.bkv.hu

Repülővel:

Liszt Ferenc repülőtér, Budapest: 20 km, kb. 1 óra autóval
( A Liszt Ferenc reptérről igény esetén transzfert tudunk biztosítani. 2500,- Ft/ fő )
Sármelléki repülőtér: 200 km
Bécsi repülőtér: 251 km