Konferencia, rendezvény helyszín Budapesten

Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk Önnek - Foglaljon szobát online

Hotelnév Érkezés időpontja Éjszakák

KONFERENCIÁK ÉS RENDEZVÉNY LEHETŐSÉGEK

Rendezvényhelyszín Budapesten a Petneházy Club Hotelben Rendezvényparkunk a belvárostól elérhető távolságban, alig 20 perce a város zajától nyújtja az embereknek mindazt, amire vágynak, a természet adta nyugalmat, több órányi utazás nélkül. Hiszen könnyebben jönnek a gondolatok és garantált a kikapcsolódás is egy üzleti találkozón, tréningen, csapatépítőn is és kevesebb a stressz egy olyan környezetben, amelyet a természet alkotott.

Helyszínünk természet közeliségével, oxigén dús levegőjével megnyugtató zöld környezetével, családias hangulatával igazi szellemi felfrissülést kínál, így hozzájárul bármilyen jellegű esemény szakmai sikerességéhez is.

A hozzánk érkező vendégek számára a parkolás sem jelent gondot, ugyanis a területen kb. 300 főre megfelelő mennyiségű szabadtéri, őrzött, ingyenes parkolóval rendelkezünk.

A maga nemében egyedülálló rendezvénypark tökéletes lehetőséget teremt egy fárasztó nap végén a vendégek kikapcsolódására, így az esemény szakmai oldalán túl felfrissítő élményekkel gazdagodhatnak. A Petneházy Club Hotel és Rendezvényparkban programlehetőségeink szinte korlátlanok. A résztvevőknek területünkön belül különféle sportolási lehetőséggel tudunk szolgálni. Azok számára, akik nem az aktív pihenés hívei, számukra wellness szolgáltatásainkat kínáljuk. Tavasztól őszig, kültéri medencénk, egész évben beltéri medencénk és szaunánk, valamit masszázskezeléseink várják a megújulni vágyókat.

Lehetséges rendezvény helyszíneink – általános tájékoztatásként

Rendezvényparkunkban két, egymástól teljesen elkülönülő, eltérő szinten található rendezvényterem áll rendelkezésre. Az eseményekhez kapcsolódó étkezések lebonyolíthatók a szálloda panorámás, teraszos éttermében. Kisebb szekcióülésekre, meetingekre és tréningekre tárgyaló faházaink illetve földszinti tárgyalótermünk nyújtanak ideális helyszínt.
Termeinkben a wifi használata ingyenes.

Helyszín
Színház (fő)
Iskolapados (fő)
U-alak (fő)
Díszétkezés (fő)
Állófogadás (fő)
Panoráma terem
230
100
80
130
250
Teraszkapcsolatos terem
50
-
20
150
200
Terasz sátrazással
50
-
20
200
300
Tárgyalóház
15
10
10
-
-
Földszínti tárgyalóterem
40
20
20
-
-

Két nagyobb rendezvénytermünkről részletesebben

Panoráma termünk a szálloda főbejárattal szemben található, körben ablakos, légkondicionált, gyönyörű panorámát biztosít a Budai hegyekre. A terem közel 200nm alapterületű, egy légterű, oszlop nélküli, így bármilyen típusú rendezvényre ideális 230 főig, berendezési igénytől függően. Fényzáró függönyök segítségével a helyiség teljes egészében sötétíthető, így bármilyen vetítés technika alkalmazásakor megfelelő. A helység bensőséges és megnyugtató hangulatával hozzájárul a vendégek szellemi felfrissüléséhez, így a rendezvények szakmai sikerességéhez.

Teraszos Körtermünk szintén kb. 200 nm alapterületű, nyitható terasz ajtóinak köszönhetően egy légtérré alakítható az azt körülvevő terasszal. A teremhez tartozó nagyméretű teraszon kívül egy kerthelység is kapcsolódik, amelyek együttesen tökéletes helyszínt nyújtanak különféle outdoor programok megvalósítására. A teremhez különálló mosdóhelyiségek és beépített italpult tartozik, így a résztvevők a szálloda vendégektől teljesen elszeparálhatóak. A teremben beépített grillpult található, illetve a teraszon egy kültéri grillkonyha, így az étkezéseket néhány kemencében és bográcsban készült étellel tehetjük még izgalmasabbá illetve akár főzőversenyek lebonyolítására is lehetőség nyílik.

info@petnehazyrendezveny.hu
Teklits Tekla: +36 30 633 30 28
Szabó Tímea: +36 30 842 45 84