Relax, masszázs - Petneházy Club Hotel, Budapest

Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk Önnek - Foglaljon szobát online

Hotelnév Érkezés időpontja Éjszakák

RELAX

Töltődjön fel a Petneházy Club Hotel wellness részlegében – egy kiadós úszás, egy mozgalmas teniszmeccs, vagy egy pihentető ejtőzés után próbálja ki szállodánk professzionális masszázs-variációinak egyikét!
Szaunáinkat és medencéinket (fedett úszómedence és szezonálisan üzemelő kültéri medence és gyermekpancsoló) szállóvendégeink térítésmentesen használhatják!

Masszázs

Masszőreink kizárólag természetes alapanyagú készítményeket használnak masszázsaik során, miközben testileg-lelkileg felfrissítik Önt. Újdonságunk a Shiatsu Masszázs, mely teljesen új dimenziókat nyit a testi-lelki megújulás terén!
Bővebb információért hívja recepciónkat a +36 1 391 8010-es telefonszámon!

Finn és infra szauna

A szaunázás egyszerre kikapcsolódás és felfrissülés, egészségünk megóvását segítő pihenés, amely egyaránt jótékony hatással van a testre, szellemre és lélekre. A szaunázás néhány egészségmegőrző hatása, például a stresszmentesítés, az immunrendszer erősítése, a jó anyagcsere elősegítése, a bőrfeszesség megóvása már tudományosan bizonyított tény. A szauna rendszeres használata az életöröm és életminőség új távlatait nyitja meg előttünk.

Fedett úszómedence

Feszített víztükrű, standard úszómedencénk garantálja a felfrissülést egy egész napos városnézés, vagy kirándulás után!