PETNEHÁZY ÉTTEREM - megújult étlappal várjuk Kedves Vendégeinket

Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk Önnek - Foglaljon szobát online

Hotelnév Érkezés időpontja Éjszakák

Dunyha Vendéglő - Pihe-puha kényeztetés Budapest első libaéttermében

A Dunyha Vendéglő Budapest első libaétterme, mely a hófehér, modern rusztikus térben az élhető designt kedvelő közönség számára is egy meleg takaró lehet. A Dunyhában a sokszor ridegen elegáns éttermekhez képest a kézműves alapanyagokra, a házias konyhára és a családias kiszolgálásra helyezzük a hangsúlyt. Vidéki rokonoknál eltöltött kellemes ebédek hangulatát szeretnénk felidézni egy meseszerű környezetben, a természet lágy ölén, a Budai Tájvédelmi Körzet szívében.

A Dunyha Vendéglőben összeollóztuk mindazt, ami egy harmonikus és családias étteremhez kell. Télen a melegséget sugárzó kemencében, melyben saját füstölésű alapanyagokat is készítünk, liba legyen a talpán, ami nem pirul meg ropogósra! A vendéglő a hagyomány minden elemét büszke karakánsággal viseli. Megrendíthetetlenül hiszünk a kézműves termelői frissességben. Nem csak Márton napon, de egész évben hangsúlyosak a libaételek. Nyáron, a mesehelyszínt megidéző varázskertben a kemence mellett a grillkonyha tüze is ég, folyamatosan készülnek az ételek, melyek nagyanyáink rég feledett receptjeit hívják újra életre. A Dunyha étlapján állandó jelleggel megtalálhatók kemencénkben készülő fogások is, egy átlagos konyhában hasonló ízhatás nehezen érhető el, hiszen a kemencében sült ételekhez nincs fogható

Programok a Dunyhában

A Dunyha Vendéglő állandó, szezonálisan természetesen megújuló étlapja mellett vasárnaponként Sunday Brunch és élő zene, változó tematikával pedig minden héten különlegességek várják a vendégeket.

Bővebb információk: www.dunyha.hu

Kövessen minket a Facebookon is: www.facebook.com/DunyhaVendeglo