Esküvő - Vegyék igénybe gyönyörű panorámával rendelkező éttermünket

Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk Önnek - Foglaljon szobát online

Hotelnév Érkezés időpontja Éjszakák

ESKÜVŐ - TÖLTSE FELHŐTLENÜL ÉLETE NAGY NAPJÁT A BUDAI HEGYEK ELKÁPRÁZTATÓ KÖRNYEZETÉBEN

Rendezvényparkunk nyugalmat és meghittséget sugall, mely hozzájárul ahhoz, hogy önfeledten élvezhessék a legszebb napjuk felejthetetlen perceit.
Rendezvényparkunkban két, egymástól teljesen elkülönülő, eltérő szinten található rendezvényterem található, (külön bejárattal, mosdóval, bárpulttal felszerelve), melyek csodálatos kilátással rendelkeznek a Budai hegyekre, így romantikus közeget adnak minden típusú esküvőnek.

Panoráma termünk a szálloda főbejáratával szemben található, körben ablakos, légkondicionált, gyönyörű panorámát biztosít a Budai hegyekre. Körasztalos ültetéssel, tánctér kialakításával kb. 120 fő befogadására alkalmas, ám a terem adottságai akár hosszúkás asztalos elrendezést is lehetővé tesznek. A terem családias és bensőséges atmoszférájával tökéletesen illeszkedik minden típusú esküvőhöz.

Teraszos Körtermünk nyitható teraszajtóinak köszönhetően összekapcsolható az azt körülvevő terasszal. Körasztalos ültetéssel, tánctér kialakításával kb. 140 fő befogadására alkalmas, míg a terasz sátrazásával akár 250 fő is helyet foglalhat egy légtérben. A teremben beépített grillpult található, illetve a nagyméretű teraszon egy kültéri grillkonyha, így a vacsorát néhány kemencében és bográcsban készült étellel tehetjük még izgalmasabbá.

Helyszínünkön mindezek mellett elbűvölő környezetben van lehetőség a hivatalos ceremónia megtartására, a Budai hegyekkel a háttérben.

Az esküvők mellett leány- illetve legénybúcsúja szervezésében is számíthat ránk, akár egy visszafogott, csendes összejövetelre, akár egy vagány, belevaló játékokkal tűzdelt bulira vágyik. Többféle programcsomaggal készültünk, ám a javaslatokat minden esetben az Ön stílusához igazítjuk!

Petneházy Wedding Highlights by maskepp.com from novagroup.hu on Vimeo.

Petneházy Wedding Party by maskepp.com from novagroup.hu on Vimeo.

Esküvő Budapesten a Petneházy Club Hotelben
Esküvő Budapesten a Petneházy Club Hotelben

Profi csapatunk évtizedes tapasztalata gondoskodik róla, hogy életük legfontosabb napján minden tökéletes legyen. Testreszabott ajánlatunkért forduljon bizalommal értékesítő kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségek bármelyikén!

info@petnehazyrendezveny.hu
Teklits Tekla: +36 30 633 30 28
Szabó Tímea: +36 30 842 45 84